SINCERITATEA! despre asta vorbesc, de fapt….

Exista momente in viata cand spunem ca iubim, dar nu simtim ca iubim, ori felul in care vedem noi iubirea, nu corespunde cu felul altora de a iubii! Este normal, simtim diferit! Recomand sinceritatea, fata de partenerul de relatie, e cea mai buna cale!
Deci sugerez o clara si utila exprimare: “Imi doresc sa am o relatie cu tine, daca-i pentru totdeauna e si mai frumos!” sau ‘Nu imi doresc o relatie”. Astfel imi stabilesc asteptarile si e de dorit sa fie cunoscute si de partenerul de cuplu!
Exista posibilitatea ca unii sa considere ca aud minciuni/povesti etc,din partea celuilalt, le recomand IERTAREA, comunicarea sincera, respectul, intelegerea, bunul simt!
O relatie de lunga durata, trece prin multe etape, ca sa trecem cu bine peste, iubirea de sine, dar si de aproapele tau, sunt de dorit sa existe!
….pentru o lume mai buna!

Rate this post

2 thoughts on “SINCERITATEA! despre asta vorbesc, de fapt….

  1. Teodora

    Foarte adevarat! Asa ar fi normal sa se intample, si daca ai trait asa si ai ajuns intr-un punct in caresimti ca nu mai poti sa iesi si ai un blocaj in care nu mai poti sa treci dincolo sa nu mai fi dezamagit, cam ce ar fi de facut?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *