Category Archives: El

Barbaților ”adevărați”!

Noi oamenii, avem în personalitate și masculinitate, și feminitate! Când spun bărbați ”adevărați”, mă refer că, pe lângă ca sexul arată asta, asta arată si procentul de masculinitate mult peste medie, din personalitatea lui!
Ma uit la NEATA’, cu Razvan si Dani.
Il vad pe Dani (si nu e singurul, ca persoana publica, multi din cei neinsurati pana la 40 si peste, dar si din cei casatoriti o parte) si vad cum a ales sa ramana singur, pentru că el știe, că există o singură persoană, pentru el și dacă nu a găsit-o, se descurcă foarte bine el, cu el.

Am perceput-o ca sensibilitate, înainte, deoarece bărbații adevărați sunt chiar foarte rar de găsit!
Am un client care alege sa ia pastile, in loc sa accepte că de fapt, el își afirmă/dezvoltă masculinitatea, ca parte a personalității doar pentru că societatea NU MAI RECUNOAȘTE AȘA CEVA!
EL SI CEILALTI, SUNT CEI CARE NE POT FACE LUMEA MAI FRUMOASA!
Doar EI, mai pot sa ne opreasca din “nebunia noastra profesionala-cariera” îi spunem noi, femeile cu anxietate innascută.
Deci dragilor BARBATI adevărați, voi sunteti singurii, in viziunea mea, care mai puteti salva lumea.
VOI aveti taria, forta, adaptabilitatea, asertivitatea, mobilitatea de a comunica, colabora, gestiona foarte, foarte bine, în foarte mare masura, situatii de viata foarte complexe!

Barbatii iubesc altfel!

MULTI barbati “iubesc” si isi doresc sa ramana intr-o relatie, toata viata, dar ei nu spun asta, nu spun “te iubesc”, “vreau o relatie” etc! EI FAC foarte multe lucruri pentru noi, implicit actul sexual, este o dovada ca el vrea sa fie acolo, ei nu spun, de cele mai multe ori.
Multe din femei inteleg ca el vrea sa fie acolo, doar daca li se spune, daca el isi asuma oficial ceva!
Este educatia, in ambele cazuri, si este o realitate!
Intelegerea , comunicarea si increderea (credinta) ne ajuta sa ajungem intr-o relatie si s-o pastram!
Daca acest aricol ar fi citit de mai multi, lumea ar fi mai buna!
Ca exista si alte concluzii, din aceasta postare, asta nu mai tine de mine, tine de fiecare, in functie de situatia de viata in care poate se afla deja, sau urmeaza sa si-o asume!
IAR DACĂ A ALES ROLUL DE SOȚ, eu, ca soție, aș face tot ce ține de mine, să rămân lângă el!
Mulțumesc, iubirea mea!