Unui barbat!

Am inteles ca o intr-o relatie de cuplu e de dorit ca ea, sa iubeasca neconditionat! Altfel, incet, incet, apar complicatii, pentru el, apoi pentru ea, pentru copii, apoi pentru familiile lor…..pana la societate si mai departe! “Lantul slabiciunilor”…spunea cineva!
Domnul Daniel David spunea intr-un articol, parafrazez, “in Romania, suntem condusi de instinctul de reproducere” (BARBATUL- spun eu)!
In toata lumea, suntem condusi de instinctul de reproducere si E FIRESC/NORMAL! Problemele apar, daca nu este stisfacut acest instinct, pe o perioada mai lunga de timp!
Ar fi de dorit ca NOI FEMEILE sa iubim neconditionat!
Nu o facem?
Ii spunem adevarul (daca il stim, nu toate stim sa iubim neconditionat, am scris mai jos, in alte postari) si il lasam pe el sa hotarasca, ori DIVORTAM, a aparut divortul de comun acord! Slava Domnului, zic!
Am inteles ca sotul, are nevoie de IUBIRE NECONDITIONATA SI O MERITA, iar atunci este in stare sa “rastoane lumea”, pentru mine!
Imi vine in minte o postare de pe Facebook: “Ea catre el- striga, sa auda toata lumea cat de mult ma iubesti!; EL catre ea, soptindu-i la ureche- te iubesc, tu esti lumea mea!”.
IUBIREA MEA NECONDITIONATA ESTE PENTRU TINE, soțul meu!

5 (100%) 1 vote

2 thoughts on “Unui barbat!

 1. Magda

  Daca pana la 30 si de ani nu ai invatat sa iubesti neconditionat, ai nevoie de multa munca sa incepi acum sa te schimbi. Sa-l iubesti neconditionat pe EL? Dar pe tine?….. Pe tine (pe tine femeie) te conditionezi la iubire, ca este plinuta, ca nu ai ochii nu stiu cum, ca sanii sunt nu stiu cum. Cred ca lupta trebuie sa inceapa cu a te iubi pe tine. Daca tu nu te iubesti, nici el nu o s-o faca!….conditionat sau NE.

  Reply
  1. admin Post author

   Sunt total de acord! Asa este, e de dorit sa iubim neconditionat începând cu noi, sa ne acceptam asa cum suntem!
   Dar, pe langa asta, VINE UN MOMENT, IN VIATA FIECARUIA, CAND PUTEM INTELEGE CA NU-L IUBIM NECONDITIONAT, PE CEL DE LANGA NOI!!!
   Eu as alege sa-i spun adevarul si sa-l las pe el sa hotarasca!
   Ii multumesc lui Dumnezeu, ca m-a adus sa studiez psihologia si apoi psihoterapia Rational emotiva si cognitiv comportamentala si asa am invatat sa fac diferenta!
   Si invat si de la copil, el copilul, pana la aproximativ 2 ani se bucura doar ca te vede, si invatam si de la credinta, iertarea, se spune ca daca te caiesti, Dumnezeu te iarta!
   Asa-i, exista mai multe cai, este un proces de invatare, incepand de acum, generatii in fata….
   DAR ESTE NEVOIE DE UN INCEPUT!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *