Monthly Archives: November 2013

Cartile

Am lipsit de pe blog pentru ca trei laturi importante au cerut mult mai multa atentie : sanatatea copilului, profesia si locuinta. Si s-au nimerit toate sa ceara atentie in acelasi timp dar , slava Domnului, s-au rezolvat tot simultan.

Si am revenit, pe blog ca pe blog, dar mai important, innainte de blog am revenit la citit, in lumea deosebita a cartilor, lume pe care am uitat-o cumva , sau doar a fost lasata la o parte pentru a acorda timp altor activitati care probabil au “strigat mai tare” si eu am facut greseala de a le raspunde doar lor.

Cartile, pentru mine au oferit multa experienta de viata (a altora , dar simt ca am trait-o si eu), apoi un spatiu in care poti evada foarte usor ( si nu strica sa mai evadam cateodata mai mult , sau cate putin din cand in cand), distragere calitativa a atentiei si multe perceptii asupra unor evenimente de viata comune.

Cartile ofera multa bogatie planului nostru mental  si sper ca v-am motivat , macar putin , pe cei care le-ati lasat deoparte, ca si mine , sa le deschideti iar.