Author Archives: admin

Consiliere suport pentru mămici….

……la voi acasă!
Am ales asta pentru că iubesc copii, pentru că și eu am trecut prin această experiență complexă, pentru că e mai ușor cu ajutor din partea specialistului, am ales să lucrăm împreună, la voi acasă PERSONALIZAT!
Când spun asta mă refer la timp, frecvență, costuri, în funcție de situația voastră de viață.
Mulți au înțeles că cea mai bună investiție este pentru copii, așa bifăm ambele variante, ajutăm mămica și implicit copilul, pentru că, mai ales la prima naștere, situația este nouă, deci plină de neprevăzut!
O altă situație este a mămicilor cu mai mulți copii și acolo ne putem juca, lucrând cu toată ”trupa”, soluții găsim în funcție de fiecare familie în parte, cum am spus, PERSONALIZAT, împreună!
Oferta este valabilă deocamdată pentru Ploiești.
Aștept telefon pentru programări, cu drag!

Copilului meu!

Mulțumim că ne-ai ales ca părinți, nu avem cum să ne dorim mai mult, te descurci foarte bine, pentru vârsta ta și știu că, ești făcut, să te descurci!
Cu tine am învățat să iubesc și-i cel mai important lucru!
Iubirea noastră o să te însoțească TOTDEAUNA!
Cu drag mama, dar cred că și tatăl tău, gândește la fel!

…..de ce nu mai scriu? Toate s-au scris, sau chiar rescris. Vă recomand să trăiți, cea mai importantă e trăirea, experiența de viață. Să stai tu cu tine, în mare parte din timp, nu înseamnă să trăiești! TRĂIȚI!!!
Cu drag, Oana! un om ca voi…..

TERAPIE COMPORTAMENTALĂ

Am constatat că există multe situații cand aveți nevoie de susținere, mult mai mult decât ședințele de cabinet, detaliez:
- unor oameni le este frică să mai iasă din casă
- unora le este frică să manânce in oraș, să parcurga drumul către serviciu etc
- vine pe lume primul copil și va apucă frică, doar la ideea că vă întoarceți împreună acasă
- nu știți ce să mai faceți să colaborați cu copiii dumneavoastră, iar ei nu consideră că au o problemă
- și multe altele asemanatoare….
Eu, cu această TERAPIE COMPORTAMENTALĂ, îmi doresc să vă ajut, pe cei care locuiesc în Ploiești, sau maxim 5 km distanță de Ploiești.
Condițiile sunt discutate telefonic, prin colaborare, negociere și comun acord.
Dacă aveți nevoie de ajutorul meu, în afara cabinetului, adică în spațiul real, în care se desfașoară dificultatea dumneavoastră eu voi fi acolo și imi doresc să reușim, ÎMPREUNĂ, să restabilim echilibrul!

Să învațam despre echilibru…

…în trei intalniri, a 60 minute fiecare, începe aceasta învațare.
Formam un grup de 6 persoane, atatea scaune, atata spațiu, DAR foarte importanta și așteptata de mine este comunicarea, interacțiunea și satisfacerea așteptarilor dumneavoastră, sperând ca exista curiozitate și dorința de comunicare, in primul rand!
Primele teme discutate:
Ce-i cu echilibrul asta!
Rolul emoțiilor in viața noastra.
Sa invațam despre stres.
Sa vorbim despre noi.

Prețul /persoana/ședință
Doritorii pot lasa mesaj privat pe FB sau telefonul de contact, urmand sa va contactez pentru comunicarea datei de incepere.
Intalnirile noastre vor avea loc sâmbata, dimineața, dupa ce am confirmat înscrierea, la aceste intalniri.
Intalnirile sunt valabile incepand cu vârsta de 10 ani, dar cu acordul scris al părintelui.

O cafea on line…

Mulțumesc mult de atenție, implicare, bun simț în prezența mea on line, pe Facebook și astfel am avut ideea de a ne bea cafeaua impreuna, on line, macar o data pe saptamana, mi-ar placea.
De obicei aceea zi cred ca o sa fie sâmbata, dar daca schimb ziua o sa anunț cat mai devreme, folosind o postare pe FB.
In aceasta intalnire mi-ar placea sa primesc intrebarile/curiozitațile voastre și va raspund cu mare drag, daca raspunsul ține de mine.
Sper sa ne vedem la cafea, suc, lapte etc ON LINE!
Mulțumesc mult, cu drag!

Facebook!

M-am mutat și acolo! Psihoterapeut Civitu Oana
Va astept cu drag, DOAR PENTRU CITIT!
FOLOSITI TELEFONUL insa , pentru comunicare, este calea aleasa de mine, cel mai des!
Multumesc anticipat, pentru tot!
Cu drag…..

…sa invatam sa facem diferenta/rezolvam/controlam….

De multe ori si de cativa ani buni, spun urmatoarea fraza in cabinet “toti avem anumite dispozitii emotionale negative accentuate, trecand prin anumite perioade de viata, diferenta dintre mine si dumneavoastra, este ca eu stiu sa le controlez, abordez”.
Anul trecut, vorbind cu o doamna doctor psihiatru, aceasta spunea: “toti avem probleme”, nu am contrazis-o dar mi-am lamurit afirmatia aceasta, mental.
DA, TOTI AVEM PROBLEME, unii unele financiare semnificative, altii boli fizice grave, altii dependente serioase de alcool/ droguri/ jocuri de noroc/ sex excesiv ori devianta sexuala, probleme serioase de incalcare a legii (arme sau violenta fizica), o gama variata, ce sa zic (le-am aflat din cabinet si nu numai)!
Ii multumesc lui Dumnezeu ca am descoperit formarea in terapie si m-am oprit doar la anumite probleme emotionale si atat, care spun eu, sunt de dorit in schimbul celorlalte si chiar firesti si de asteptat, in legatura cu anumite situatii complexe de viata (divort, prima sarcina, pierderea serviciului, o situatie care ti-a pus viata in pericol etc)!
Pe unii ii apuca starile emotionale puternic negative, DOAR CAND SE GANDESC la asa ceva, daramite sa mai si treaca prin ele….
Viata ne aduce de toate, va garantez si bune, si rele, dar sper sa ramanem doar la manifestari emotionale negative accentuate si atat!
Iar daca vreti sa va invat si pe dumneavoastra, ceea ce m-au invatat formatorii mei, inclusiv cei 11 ani de cabinet, va astept cu sustinere, echilibru si SINCERITATE!
Orice problema are, cel putin, o solutie!

DUMNEZEU!

DUMNEZEU a fost, este si va fi, in mintea mea, PENTRU TOTDEAUNA!
Omul isi face rau singur, ce da, aia primeste, pe diverse cai, de-a lungul vietii si de obicei, cand “i-e luma mai draga”!
Multumesc Doamne, pentru tot!
Oana Civitu

Barbaților ”adevărați”!

Noi oamenii, avem în personalitate și masculinitate, și feminitate! Când spun bărbați ”adevărați”, mă refer că, pe lângă ca sexul arată asta, asta arată si procentul de masculinitate mult peste medie, din personalitatea lui!
Ma uit la NEATA’, cu Razvan si Dani.
Il vad pe Dani (si nu e singurul, ca persoana publica, multi din cei neinsurati pana la 40 si peste, dar si din cei casatoriti o parte) si vad cum a ales sa ramana singur, pentru că el știe, că există o singură persoană, pentru el și dacă nu a găsit-o, se descurcă foarte bine el, cu el.

Am perceput-o ca sensibilitate, înainte, deoarece bărbații adevărați sunt chiar foarte rar de găsit!
Am un client care alege sa ia pastile, in loc sa accepte că de fapt, el își afirmă/dezvoltă masculinitatea, ca parte a personalității doar pentru că societatea NU MAI RECUNOAȘTE AȘA CEVA!
EL SI CEILALTI, SUNT CEI CARE NE POT FACE LUMEA MAI FRUMOASA!
Doar EI, mai pot sa ne opreasca din “nebunia noastra profesionala-cariera” îi spunem noi, femeile cu anxietate innascută.
Deci dragilor BARBATI adevărați, voi sunteti singurii, in viziunea mea, care mai puteti salva lumea.
VOI aveti taria, forta, adaptabilitatea, asertivitatea, mobilitatea de a comunica, colabora, gestiona foarte, foarte bine, în foarte mare masura, situatii de viata foarte complexe!