“SOC SI BUM”! SAU LIPSA IUBIRII, DUCE LA HAOS, in mare masura…..

….ma gandeam sa scriu “groaza”, in loc de “BUM”, vazand ca doar asa atrage atentia, o stire, dar in iubirea mea de oameni, m-am abtinut, sa nu sperii prea tare.
De fapt stirea este: “barbatii nu iubesc neconditionat si n-or s-o faca niciodata, decat or sa se comporte ca atare, de frica sa n-o piarda pe ea, partenera”.
Pentru mine este o certitudine si cine nu crede, sau nu e de acord, sa inceapa sa cerceteze si o sa ajunga fix, la aceeasi concluzie ca mine. Timpul va demonstra asta!
Este o REALITATE, fara negativ, fara pozitiv, asa s-au nascut, asa i-a creat Dumnezeu, imi place mie sa spun!
Asta ca sa-i intelegem, sa nu-i mai facem in fel si chip, cum auzim de la unele femei.
DECI BARBATII NU SIMT IUBIREA, CI DOAR O SPUN!
Ex. Este ca si cand ai castigat lozul cel mare, oricare care ar trece prin experienta asta, ar spune in acel moment, celor care ii ies in fata, “te iubesc, sau va iubesc”, apoi bucuria trece, implicit si iubirea. ASA-I LA BARBATI!
ACUM PENTRU VOI, DRAGI BARBATI, mai bine zis PENTRU SANATATEA VOASTRA: vechile teorii psihologice spuneau “barbatii somatizeaza, pentru ca ei nu manifesta emotional”.
Eu spun: nu mai mintiti ca iubiti, pentru ca minciuna, duce la imbolnavire, fizica, mentala, ori , ori! Spuneti “vreau sa ramanem impreuna, vreau sa ne intelegem, vreau sa ma casatoresc cu tine”, ce ganditi de fapt, asta-i corect sa spuneti.
Spuneti adevarul doamnelor de langa voi, si mai printati si articolul meu si aratati-l ca sustinere, ca poate asa primiti intelegerea si iertarea pe care o meritati, sincer!
Cum am ajuns la certitudinea asta, dupa o relatie de 12 ani, terminata cu divort, dupa ani de psihoterapie, in care ma intrebam, de ce barbatii ajung atat de rar in cabinet (de obicei ajungeau in pragul divortului, sau cu boli destul de urate, dar oricum mult mai rar decat femeile) si mai ales, crescand un baietel de aproape 6 ani.
IAR NOI CA MAMICI/SOTII, E DE DORIT SA-I IUBIM, ORICUM, de la inceput, pana la sfarsit! ESTE SINGURA CALE CATRE O LUME MAI BUNA!
Ca si unele femei mint, este adevarat, dar pe ele le-a invatat viata, nu s-au nascut asa!
Cu drag tuturor!

PS. Dragi colegi, va amintesc ca daca preluati ideea, fara sa citati sursa, se numeste PLAGIAT si se pedepseste conform legilor in vigoare!
Cunosc implicatiile si “complicatiile”, in totalitate ( ex.: orientarea sexuala, bolile urate cu care se nasc copiii, ori fizice, ori mentale etc), in legatura cu aceasta ipoteza, cred emisa pentru prima data in lume.
Daca gresesc, imi cer iertare anticipat, dar nu am citit-o nicaieri si nici nu imi amintesc s-o fi invatat la scoala.
Daca o sa mai scriu insa, las asta in voia Domnului, asa sa-mi ajute Dumnezeu!
Tot, cu drag!
Oana Civitu

5 (100%) 3 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *