COLEGILOR MEI !!!

Stim toti ca nu putem schimba lumea, am inteles-o de pe la 20 ani, aproximativ, cu totii si am mai invatat, si in formarile noastre ca exista si nereusite motivate, explicate!
De aceea ma bucur ca existati, ca exista diverse forme de psihoterapie si poate asa avem sanse mai mari de schimbare pentru o “lume mai buna”!
Pe Facebook am declarat ca am lucrat gratis. Acum vreau sa explic si in ce context, SUSTINAND CA MUNCA NOSTRA ARE VALOARE si nu sustin activitatea gratis, decat pentru membrii familiei si prietenii foarte apropiati!
Am lucrat gratis adica sedinte neplatite, pentru ca:
- dupa 7, 10 , 12 sedinte , la ultima, anuntata, mi s-a spus, si la sfarsitul sedintei cateodata, “am uitat portofelul acasa”, “am uitat sa scot bani de la bancomat”, etc
- sau dupa a treia, doua, “nu am bani acum, dar va aduc data viitoare”, fara ca data viitoare sa mai existe
Ca acestea se intampla de maxim 10 ori pe an, este adevarat, dar cam acesta este GRATISUL meu, in cabinet.
Stiu ca ne confruntam cu multe, lucram cu multe si de aceea VA SUSTIN si VA MULTUMESC, pentru ca impreuna schimbam ceva , si ca sa pastram umorul, “pe ici , pe colo, in punctele esentiale, zicea cineva “persoana importanta”, zic!
Spor, succes, numai bine, deontologie si rezultate, va urez si imi urez!
Cu drag, voua!

Rate this post

2 thoughts on “COLEGILOR MEI !!!

 1. Cristina

  Esti de admirat! Esti primul specialist care scrie deschis despre aceste situatii atat de prezente in practica terapeutica!

  Da, oamenii au nevoie sa stie ca psihoterapia este un serviciu pentru care este normal sa plateasca. Doar pentru ca lucrezi cu mintea si sufletul omului, nu inseamna ca munca ta nu are valoare sau ca trebuie sa fie gratis. Orice munca are o plata.

  Sunt ani de munca si scoala la mijloc si de-aceea un sprijin autentic si neconditionat nu se gaseste pe toate drumurile.
  Super ca ai scris asta!

  Reply
  1. admin Post author

   Multumesc mult Cristina! As spune ca munca noastra este “nepretuita si pe termen extra lung, adica veacurile viitoare”, dar foarte putini inteleg asta! Asa ca negociem si pastram legatura cu realitatea!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>