Intrebare

Am inceput sa am ceva mai mult timp si m-am mai uitat si eu pe internet.

Am gasit alti colegi cu ceva recomandari si am inceput sa imi pun intrebarea: oamenii care au trecut prin cabinetul meu, in acesti sase ani, care au stat in terapie cel putin 10 sedinte ,ce mai fac, se simt bine, considera inca faptul ca sedintele le-au fost utile?

O parte dintre ei au pastrat legatura cu mine, si apreciez ca mai imi spun cate ceva despre ei, dar mi-ar placea sa stiu si de altii.

Sper ca va simtiti tot mai bine, continuati sa faceti modificari in gandire si mai dati ceva semne, daca va permite timpul si va doriti asta!

Rate this post

4 thoughts on “Intrebare

  1. Alexandra

    Buna ziua,
    Da, sedintele dumneavoastra au fost utile, modificarile in gandire sunt foarte importante si diferite fata de ceea ce societatea si familia “ne invata” ca “trebuie”. Mi-ar placea sa organizati workshopuri sau sa tineti diverse cursuri pe teme de psihologie sau dezvoltare personala la care as dori sa particip cu drag si de ce nu, ca in viitor, sa va citesc cartile. Mi-ati schimbat modul de gandire si de cand am terminat sedintele, m-am axat pe carti de dezvoltare personala si psihologie. Si simt ca vreau mai mult, de aceea zic de cursuri organizate de dumneavoastra. Va doresc o zi minunata!

    Reply
  2. admin Post author

    Multumesc mult Alexandra! Multumesc mult si pentru sustinere si propuneri!
    Legat de cursuri mi-ar placea asta, am si tinut, dar intr-o clinica medicala, cu angajatii acestei clinici.
    Dar cred ca este devreme ca oamenii sa plateasca pentru cursuri legate de santatea mentala. Sper sa ma contrazica un numar destul de mare si atunci o sa ma gandesc la asa ceva, la o scara mai larga.
    Sper sa iti mearga bine si tie si sa ne mai auzim!

    Reply
  3. Alexandra

    Cu multa placere! Sincer, de ceva timp, caut in Ploiesti psihologi sau traineri de dezvoltare personala care sa tina seminarii! Si nu orice seminarii! Si sunt multi care cauta ceea ce caut si eu! Sunt dispusa sa platesc 1-2 ore si de ce nu, mai mult, pentru participarea la niste seminarii, si mai ales daca sunt sustinute de dvs, care imi fac bine, imi mai arunca buruienile din cap si gandurile negative.

    Einstein spune asa: “Nu putem rezolva o problema la acelasi nivel de gandire la care s-a generat problema” sau citatul pe care dvs mi l-ati dat “Oamenii nu sunt afectati de ceea ce li se intampla ci de cum inteleg/interpreteaza ceea ce li se intampla”.
    Daca oamenii nu ar fi interesati de sanatatea mentala, atunci eu ma gandesc, ce anume i-ar interesa? Eu am inceput sa caut imbunatatirea sanatatatii fizice, mentale si spirituale.
    O zi minunata! In caz ca organizati ceva, va rog frumos sa imi dati un mail in care sa ma anuntati! šŸ™‚

    Reply
  4. admin Post author

    Sugereaza ceva teme de seminarii, anuntam, si in momentul in care gasim cateva persoane interesate ,organizam , poate chiar impreuna.
    Si eu mai am de invatat, si stiu ca de la fiecare pot sa invat cate ceva.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *