Barbatilor cu sensibilitate!

Ma uit la NEATA’, cu Razvan si Dani.
Il vad pe Dani (si nu e singurul, ca persoana publica, multi din cei neinsurati pana la 40 si peste, dar si din cei casatoriti o parte) si vad cum a ales sa ramana singur, pentru ca se fereste sa-si accepte sensibilitatea, sensibilitate care caracterizeaza minim 50 % din barbati, sensibilitate pe care eu o vad GROZAVA SI DEOSEBITA si tocmai pentru aceasta sensibilitate am ales sa fiu langa cineva, dupa un “esec” personal in prima relatie, “esec” pe care mi-l asum, in foarte mare masura.
La PRO TV, la “ce se intampla doctore”, se vorbea de sensibilitatea nativa a unor copii, deci ne putem naste asa!
Eu vad latura buna a acestei sensibilitati, aici vorbim de CREATIVITATE, de IMAGINATIE, de ARTA, de NIVEL DE INTELEGERE SEMNIFICATIV SUPERIOR si multe alte aspecte deosebite! Am ceva colegi psihologi, in aceasta categorie si apreciez rezultatele profesionale, semnificative!
Am un client care alege sa ia pastile, in loc sa accepte ca aceasta sensibilitate, face parte din personalitatea lui si DACA O ACCEPTA, EL SI CEILALTI, SUNT CEI CARE NE POT FACE LUMEA MAI FRUMOASA!
EU PE EI II VAD ADEVARATII BARBATI si doar EI, mai pot sa ne opreasca din “nebunia noastra profesionala-cariera” ii spunem noi, femeile cu anxietate innascuta, tot o sensibilitate si asta.
Deci dragilor BARBATI CU SENSIBILITATE, voi sunteti singurii, in viziunea mea, care mai puteti salva lumea.
VOI aveti taria, forta, adaptabilitatea, asertivitatea, mobilitatea de a comunica, colabora, gestiona foarte, foarte bine, in foarte mare masura, situatii de viata foarte complexe!
Aseara am vazut un film, Good Will Hunting, si psihologul ii spunea lui Will, care nu indraznea sa iubeasca, de frica ca va fi respins: “nu esti perfect si nici ea, DAR UNUL PENTRU ALTUL, PUTETI FI PERFECTI”!
ACCEPTATI SENSIBILITATEA, DOAR ASA LUMEA MAI ARE O SANSA!
Daca faceti greseala sa confundati SENSIBILITATEA cu LABILITATEA, ESTE CLAR GRESEALA, nu au legatura una cu alta!

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>