….pentru medici si cadre medicale!

De cand m-am nascut am fost un copil cu probleme de sanatate fizica!
Mama mi-a povestit doua situatii din copilarie, cand am ajuns la spital in stare foarte grava, una la 6 luni, alta pe la 3 ani! Alte doua situatii grave, puteam sa mor daca nu interveneau medicii, au fost, una la nasterea copilului meu si m-a salvat doctorita ginecolog Mirela Ranga, acum la pensie, Maternitatea Giulesti, iar a doua, acum aproximativ doua saptamani si m-a salvat doamna doctor Luchian, de la Maternitatea Ploiesti!
La inceput am vrut sa scriu despre Maternitatea Ploiesti, dar e de dorit sa ma refer doar la doamna doctor si cadrele medicale care s-au ocupat atunci de mine, s-au ocupat toti extraordinar si le multumesc pentru asta! Nu pot scrie despre toata maternitatea, pentru ca nu ii cunosc pe toti de acolo si nu ar fi corect.
Acum/aici, imi doresc sa multumesc tuturor cadrelor medicale care s-au ocupat de mine pana in prezent, le multumesc din suflet!
Complicatiile medicale mi le-asum, in masura semnificativa (“materialul clientului”), si am primit si explicatiile medicale corespunzatoare, ca nu sunt in totalitate ale mele, aceste complicatii, acestea sunt lucruri pe care vreau sa la pastrez pentru mine!
Scopul acestui articol este sa multumesc tuturor, pentru ca eu acum sunt alaturi de familia mea!
Iar Dumnezeu, clar m-a pazit de cand m-am nascut!
Omul a prezentat lucrurile asa, psihologul Oana Civitu le vede “putin altfel”, dar ma rog zilnic sa raman psiholog, doar in cabinet!

Rate this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>